منتديات مرح

منتديات مرح
 
الرئيسيةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 للرجالة العزابية وبس !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
زائر
زائر



مُساهمةموضوع: للرجالة العزابية وبس !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   السبت يوليو 12, 2008 3:06 pm

اول حاجه الموضوع خاص للشباب و بس شبااااااااااب



يعني اي بنت اوعى تدخل لانه عارفين لو بنات دخلت هيتريقو على الموضوع عشان هيك بلاش بنات تدخل عشان خاطرى


لأن الحاجات هادي خاصة للعزااااااااااااااب و بس



كيفكو يا شباب شو عاملين


انا لاقيت ان مافيش حد معبركم فقلت احنا شباب زي بعض المنتدى فيه بنات كتير قلت اتكلم عن الشباب شوية هما هياخدو المنتدى كله يعنى ليهم




ما اطولش عليكم جبت لكم طريقة طبخ جمييلة هترمو نفسيكو وراها من اى شباك او بلكونة من حلاوتها ان شاء الله تستفيدوا منها




الطريقة على طريقة جوز خالتي تفيدة لنا مش هنحتاج لاى نوع من البنات


اليوم اجيب طبق اليوم وطريقة سريعة وسلهة من غير تعقيد ومش هنحتاج للبنات بعد هيك



اولا : طريقة عمل الشاي



انا عارف انها طريقة صعبة جدا لكن متخافش مع الطريقة اللى اقولها هتبقى سهلة ومش هتخاف بعد هيك ولا هيبقى فى حاجة صعبة


هدول طرق مجربة ونجاحها فوق الوصف





الأدوات و المقادير


هات تنجرة عندك فى المطبخ نغلي فيه الميه

هات معلقه صغيره لتقليب الشاي و السكر
وهاااااااااااااااات كبايه


وشويه سكر و شاي تموين بطعم نشارة الخشب مفيد جدا لصوابع الرجلين

وحبتين من شاي لبتون ابو علامة صفرا

وهات ورقتين نعناع من عند حماتك ام سحلول ايوة اللى ساكنة جنبكو دى
وكبريت
وغاز
جينا بقى عند الطريقة

املأ تنجرة الشاي بالماء من الحنفية بس لازم تكون حنفية فيها فلتر عشان بنحب النضافة
وضعه على النار لمدة ساعتين او ساعتين ونصف عشان يستوى

فإذا فار الماء استنوا شويه عارفكم مستعجلين قوي
ضع الشاي والسكر في الكبايه ثم اسكب عليه الماء المغلي

وضع النعناع بعد ذلك و قلب بالمعلقه تقليبا جيدا
ثم قدمه

وبالهنـــــا والشفا



--------------------------------------------------------------------------




ثانيا : طريقة البيض المقلي




جينا للطريقة الصعبة اوى

المقادير و الأدوات


عشرون بيضة دجاج من اللى فى العشة تحت فى الشارع بلاش من بيض دجاج ابو اللفونزا عشان البنات متشمتش فينا ..

هات زيت الهنا اللى بيطلع فى الاعلانات ده
وقليلا من الملح

قليلا من الفلفل الاسود المطحون

شوية زبدة

طاسه قلي تيفال ابو قعر حرارى
ترمومتر حســـــاس
ملعقة للتقليب
وكبريت
وبوتجاز شوفت طريقة سهلة


الطريقة

هذه الطبخة تحتاج الى مهارة عالية وكفاءة ، انما مع الوقت هتبقى محترف بيها


ضع الطاسه على النار

ثم ضع قليلا من الزيت وهات الترمومتر

ودعه حتى تصل حرارته الى 14355667 درجة فهرنهايت

انتبه الطبخة مش ها تكون تمام الا مع درجه الحراره دي


اذا معندكش مقياس حرارة ضع اصبعك الصغير في الزيت
فإذا قلت (ياااااح ) حينئذ تكون وصلت للحرارة المطلوبة

شفت الزكاءقل اعوز برب الفلق



اكسر البيضات كلها في طبق ثم هات الملح والفلفل الاسود واضربهم فى الخلاط من غير البيض طبعا حتى يتغير
لونه وتظهر الفقاعات



هنا وفي هذه اللحظة ضعه بسرعة في الطاسه
فإذا تكونت طبقة شبه صلبة من البيض قم بقلبه على الوجه الآخر بسرعة



استمر في التقليب حتى يصبح لونه أسود فاتح او غامق مش هتفرق


ثم قم بمسحه بقليل من الزبدة وضعهم على النار حوالى مدة خمس او ست ساعات عشان الاكل يبقى ناضج ومغذى .........
ويقدم وهو ساخن ..........وبالهنا والشفــــــــــــــا...




انا عارف ان البنات متغاظة مننا دلوقتى عشان مش هنحتاجلهم ومفروسين عشان احسن منهم فى تحضير الاكل خليكو مفروسين كده مش هنساعدكم برضة




وقريبا طريقة تحضير وصفات جديدة من نوعها وفى الطعم :
الوصفات عن
تحضير القهوة
كوسة بالفشار
سندوتشات جبنة بالاوطة










_______________________________
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
زائر
زائر



مُساهمةموضوع: رد: للرجالة العزابية وبس !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   السبت يوليو 19, 2008 3:30 pm

اووووووووووه معلومت مفيده كتير كتير كتير يعطيك العافيه يااحلى دمعه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
للرجالة العزابية وبس !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات مرح :: ؛¤ّ,¸¸,ّ¤؛°`°؛¤ منتديــ ـ ـات مرح ¤؛°`°؛¤ّ,¸¸,ّ¤؛ :: المطبخ-
انتقل الى: